Staldmaling med mange muligheder

Vi løser alle opgaver med maling af stalde

Har du en stald, som trænger til at blive malet? Så hjælper vi dig gerne med det. Hos Tagmaler Harald Pedersen A/S løser vi nemlig alle typer maleropgaver inden for staldmaling med stor faglig ekspertise og erfaring. Vi leverer flotte og holdbare resultater, der imødekommer dine specifikke behov, så du kan komme til at nyde et tilfredsstillende resultat, som holder de næste mange år.

Selv holder vi til i Brønderslev i Nordjylland, ikke så langt fra Jerslev, men vi kører glædeligt ud til opgaver med staldmaling for kunder i hele Jylland. Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af forskellige muligheder i forbindelse med maling af stalde, og vi kan derfor også finde en løsning, som møder netop dine behov.

Sådan kan vi hjælpe med staldmaling

Vi har både erfaringen og kompetencerne til at hjælpe med mange forskellige former for staldmaling. Vi kan eksempelvis udføre alt epoxy arbejde, som indebærer maling af vægge i alle stalde, gange og velfærdsrum, fugning af krybber, samt epoxy belægning rundt om foderkrybber og vand kopper.

Vi tilbyder desuden professionel rådgivning om dit farvevalg, og vi er altid garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.

Skal malerarbejdet foregå på din arbejdsplads, sørger vi for på forhånd at lægge en plan for arbejdet. Så undgår vi nemlig, at vores arbejde med staldmaling kommer til at forstyrre din dagligdag og arbejdsgang.

Kontakt og få et tilbud på opgaven

Skal stalden friskes op og have nyt liv? Så kontakt os gerne og hør meget mere om de muligheder, du får, når du overlader arbejdet med staldmaling her hos os.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og en samtale om farver og materialer på telefon 40 41 70 90.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 40 41 70 90
​eller skriv en mail til kontakt@tagmaler-haraldpedersen.dk

Firmainformation

TAGMALER HARALD BANG PEDERSEN A/S

CVR-nummer: 30613031

Tværhøjvej 10, 9352 Dybvad

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 41 70 90 

Telefon: 51 32 44 57

E-mail: kontakt@tagmaler-haraldpedersen.dk

God service og høj kvalitet. Det kendetegner Tagmaler Harald Pedersen A/S. 

Vi er et gammelt anerkendt firma med 36 års erfaring, med mange tusinde tage som reference.