Renovering og maling af facade

At det er vigtigt med en flot facade er noget vi alle ved. Maling af facade er en god løsning for at gøre en bygning pæn at se på.

Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det der møder dig, når du møder på arbejde.

Lad os varetage din facademaling

Hos Tagmaler Harald Pedersen A/S har vi stor viden omkring maling af facade, og hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for. Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den.

Vi tilbyder facademaling til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Jerslev, Brønderslev og hele Nordjylland samt resten af Jylland.

Vi er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af facade i dag

Er du interesseret i at høre mere om udvendig maling af hus, eller kunne du tænke dig en pris på din opgave, hører vi meget gerne fra dig på telefon 40 41 70 90 eller e-mail kontakt@tagmaler-haraldpedersen.dk. Så står vi klar med et uforpligtende tilbud.​

stjerne (farve) 4stjerne (farve) 4stjerne (farve) 4stjerne (farve) 4stjerne (farve) 5

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 36 anmeldelser fra Facebook og Google

Om os

TAGMALER HARALD BANG PEDERSEN A/S

CVR: 30613031​

​Dybvadvej 164, 9740 Brønderslev

Kontakt os​

​​Vi står altid klar til at hjælpe, ring i dag.

​40 41 70 90

kontakt@tagmaler-haraldpedersen.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt