​Rensning og algebehandling af tag med miljøvenlige produkter i hele Jylland​

Er taget, facaden eller belægningen blevet trist at se på grundet alger? Hos Tagmaler Harald Pedersen A/S er vi specialister i algebehandling af tag samt rensning af tag, som både forlænger levetiden og gør din dit tag eller din facade funklende ny at se på.

Vi udfører blandt andet tagrensning og algebehandling for kunder i Jerslev, Brønderslev og hele Nordjylland, men også i det øvrige Jylland.

Hvorfor er det vigtigt med en rensning af tag?

Mos og alger angriber typisk ældre tage, og i værste fald er der risiko for nedbrydning af taget. Med en rensning af taget samt en algebehandling kan du forlænge levetiden på dit tag. 

Desuden er det langt billigere at investere i en tagbehandling, end det er at udskifte hele taget, og det vil fremstå som nyt efterfølgende.

Vi har mere end 36 års erfaring, og vi kan tilbyde en effektiv og miljøvenlig algebehandling af tag, der er ufarlig for mennesker og dyr. Efterfølgende kan vi også male taget, hvis du ønsker det.

Hvad koster en algebehandling af tag?

Vores priser på algebehandling af tag afhænger i høj grad af selve opgavens karakter, men det er en billig løsning sammenlignet med en eventuel udskiftning af taget. Ønsker du en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 40 41 70 90 eller skriv til vores e-mail kontakt@tagmaler-haraldpedersen.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 40 41 70 90
​eller skriv en mail til kontakt@tagmaler-haraldpedersen.dk

Firmainformation

TAGMALER HARALD BANG PEDERSEN A/S

CVR-nummer: 30613031

Tværhøjvej 10, 9352 Dybvad

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 41 70 90 

Telefon: 51 32 44 57

E-mail: kontakt@tagmaler-haraldpedersen.dk

God service og høj kvalitet. Det kendetegner Tagmaler Harald Pedersen A/S. 

Vi er et gammelt anerkendt firma med 36 års erfaring, med mange tusinde tage som reference.